Gran Caribe Sun Beach ☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Varadero, plecare din Madrid

de la 750,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Hotelul Gran Caribe Sun Beach, situat în Varadero oferă o unitate de cazare de 3 stele cu zonă de plajă privată. Fiecare cameră de 3 stele are vedere la grădină, iar oaspeții se pot bucura de acces la o piscină în aer liber și la o piscină interioară. Mâncăruri din bucătăria americană, australiană și italiană sunt servite la restaurantul proprietății.

Toate camerele de la hotel sunt dotate cu zonă de relaxare, TV cu canale prin cablu și o baie privată cu articole de toaletă gratuite și o cadă. Fiecare cameră are aer condiționat, iar unele camere oferă și balcon. Camerele au dulap.

Proprietatea serveşte mic dejun continental, bufet sau vegetarian.

Hotelul Gran Caribe Sun Beach include terasă. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă şi darts și au la dispoziție un serviciu de închirieri mașini.

Personalul recepţiei vorbeşte engleză, spaniolă, franceză şi rusă, fiind în permanenţă la dispoziţia oaspeţilor.

Aeroportul Juan Gualberto Gómez este situat la 25 km de proprietate.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu urgente 24/7
Sfaturi de calatorie
bagaj de cala
taxe de aeroport
transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tip de masa
All Inclusive
Perioada
10 septembrie - 31 octombrie
Hotel propus
Gran Caribe Sun Beach ☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla Standard
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului