Club Kawama Resort ☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Varadero, plecare din Madrid

de la 750,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Club Kawama Resort se află în Varadero şi oferă piscină în aer liber, teren de tenis şi centru de fitness. Această proprietate are recepţie cu program nonstop, precum şi un restaurant şi un grătar. Proprietatea oferă un lounge comun şi un birou de turism pentru oaspeţi. Toate camerele complexului au dulap. Toate unităţile de cazare de la Club Kawama Resort au TV cu ecran plat, aer condiţionat şi baie privată dotată cu articole de toaletă gratuite, iar unele camere oferă şi balcon. Oaspeţii au la dispoziţie mic dejun tip bufet sau american.

Club Kawama Resort oferă unităţi de cazare de 3 stele şi saună. Oaspeţii pot juca tenis de masă şi biliard la hotel. Aeroportul Juan Gualberto Gómez este situat la 19 km.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu urgente 24/7
Sfaturi de calatorie
bagaj de cala
taxe de aeroport
transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tip de masa
All Inclusive
Perioada
10 septembrie - 31 octombrie
Hotel propus
Club Kawama Resort ☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla Standard
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului