Hotel Neptuno-Triton ☆☆☆

7 Nopti, mic dejun inclus , Havana, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 990,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Hotelul Neptuno-Tritón oferă cazare în Havana.

Oaspeții se pot relaxa la snack bar-ul de la proprietate. Toate camerele sunt dotate cu TV și au baie privată, prevăzută cu duș. Oaspeţii pot juca tenis şi biliard la hotel. Aeroportul Internațional Jose Martí se găsește la doar 30 de minute de mers cu mașina. Miramar este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de gastronomie locală, artă și plaje cu nisip.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu urgente 24/7
Sfaturi de calatorie
bagaj de cala
taxe de aeroport
transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tip de masa
mic dejun
Perioada
10 septembrie - 31 octombrie
Hotel propus
Hotel Neptuno-Triton ☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla Standard
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului