Hotel Deauville ☆☆☆

7 Nopti, mic dejun inclus, Havana, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 990,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Cu vedere la mare, hotelul Deauville oferă cazare în Havana, chiar vizavi de El Malecón.

Proprietatea are un restaurant. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Fiecare cameră are o baie privată. Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop. Acest hotel se află la numai 24 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional José Martí. Old Havana este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, atmosferă și muzică live.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu urgente 24/7
Sfaturi de calatorie
bagaj de cala
taxe de aeroport
transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Hotel Deauville ☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Standard
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului