Oasis Palm ☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Cancun, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 1.110,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Amplasat lângă cheiul El Embarcadero din zona hotelieră din Cancún, Oasis Palm - All Inclusive oferă o plajă privată de 200 de metri. Acest complex în stil mexican pune la dispoziţie piscine în aer liber, un centru spa, magazine şi restaurante. Camerele de la Palm Oasis au aer condiționat și baie privată. Fiecare cameră are TV prin cablu, iar majoritatea oferă vedere fantastică la mare. Cele 11 restaurante de la Oasis Palm servesc o varietate de preparate culinare, de la mâncăruri japoneze sau mexicane, la fructe de mare. De asemenea, există 7 baruri, dintre care unul în piscină şi unul pe plajă. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un restaurant pentru copii şi program de activităţi. În apropiere se găsesc numeroase baruri, restaurante şi centre comerciale. Alte activităţi includ cursuri de bucătărie mexicană şi degustări de tequila şi mezcal. Centrul oraşului Cancún se află la circa 5 minute de mers cu maşina de Oasis Palm, iar la Aeroportul Cancún se poate ajunge cu mașina în 20 de minute. Lângă hotel există un port, de unde pleacă ambarcaţiuni către insula Mujeres. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,0 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Oasis Palm ☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Oasis Standard
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului