Tryp Habana Libre ☆☆☆☆☆

7 Nopti, Mic dejun inclus, Havana, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 1.113,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Tryp Habana Libre se află în Havana și oferă o piscină în aer liber și vedere la mare.

Oaspeții au la dispoziție un restaurant. Fiecare dintre camerele acestui hotel este dotată cu aer condiționat și TV cu canale prin cablu. Unele camere oferă vedere la piscină sau la oraș. Camerele includ baie privată. În cadrul proprietății există un salon de coafură.

Hotelul oferă și un serviciu de închiriere de autoturisme. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional José Martí, situat la 16 km de proprietate. Vedado este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de atracţii turistice, gastronomie locală și plaje cu nisip.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
Mic dejun
Hotel propus
Tryp Habana Libre ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Tryp
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului