City Break in Roma, Italia

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

177,00 EUR
de la 141,60 EUR Salveaza 20%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Orasul Etern, este prin excelenta un intreg loc de vizitat, un contrast intre vechi si nou, intre modernitate si istorie. Pe oriunde pasesti, vei avea ce vedea si ce invata: piete publice, bazilici, amfiteatre sau temple: Colosseum-ul, Bazilica Sf. Petru, Fontana di Trevi, Forumul Roman, Muzeele Vaticanului, Piata Di Spagna - Treptele Spaniole, Biserica Trinita dei Mioti, Piazza Navona, Piazza del Popolo - cu Obelixul, Biserica Santa Maria Del Popolo sau Galeria Borghese.
Pentru a ajunge in Roma aveti la dispozitie zboruri directe, cu aterizare pe cele doua aeroporturi: Aeroportul Ciampino sau Giovan Battista Pastine si Aeroportul Fiumicino care mai este numit si Leonardo da Vinci. Din Bucuresti aveti la dispozitie zboruri operate de catre companiile low-cost: Ryanair, Blue Air, Wizz Air si companii de linie Tarom, Alitalia si zboruri cu escala operate de catre Aegean Airlines, KLM, Air France, Lufthansa, Swiss International, Austrian Airlines, Air Serbia.
Pentru aterziarea pe Aeroportul Ciampino va recomandam zborul direct operat de catre Ryanair cu o durata de 2 ore si 5 minute de la 10:00 cu sosire in Roma la 11:05 si retur la ora 06:30 cu sosire in Bucuresti 09:35, cu tarife pornind de la 59 euro/ persoana.
De asemenea puteti opta pentru zborul direct operat de catre compania low - cost Blue Air, cu aterizare pe Aeroportul Fiumicino, cu plecare din Bucuresti la ora 16:40 si sosire in Roma la ora 17:55 si retur de la ora 08:55 cu sosire in Bucuresti la ora 12:10, cu tarife pornind de la 89 euro/ persoana.
2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Acropoli 2*
Hotel Marc Aurelio 4*
Hotel Rimini 3*
Hotel Tre Stelle 3*
Hotel Zara 4*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului