Occidental Costa Cancun ☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Cancun, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 1.190,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Acest complex all inclusive administrat de o familie beneficiază de o locație ideală, pe malul Mării Caraibilor și oferă acces facil la punctele de atracție din zonă și unități de cazare spațioase, numeroase facilități și personal prietenos. Occidental Costa Cancun pune la dispoziția oaspeților facilități precum magazine, aparate de fitness de ultimă generație și un magazin de suveniruri astfel încât fiecare sejur să fie unul plăcut. Hotelul oferă, de asemenea, o piscină mară în aer liber, precum și un club pentru copii și un program de activități zilnice. Oaspeții de la Occidental Costa Cancun beneficiază de o varietate de localuri unde se poate lua masa. Există ceva pe gustul fiecăruia, de la bufete cu preparate internaţionale şi preparate mexicane clasice, la mese tradiţionale spaniole şi gustări rapide. La punctele de atracție din zonă, printre care se numără orașul antic Chichen Itza și ruinele mayașe se poate ajunge ușor cu ajutorul serviciului de închiriere de autoturisme și al agenției de turism de la Occidental Costa Cancun. 

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Occidental Costa Cancun ☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului