Sandos Cancun Lifestyle Resort ☆☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Cancun, plecare din Madrid

Alege perioada dorita pentru sejur
de la 1.260,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Acest hotel all inclusive, situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Cancun, oferă 4 restaurante gourmet, o piscină infinită impresionantă cu vedere la ocean și un centru spa. Aeroportul Internațional din Cancun se află la doar 15 minute. Camerele elegante de la Sandos Cancun Lifestyle Resort au vedere la Marea Caraibilor și laguna Nichupté. Toate sunt dotate cu TV cu plasmă de 32 inch, seif și minibar gratuit. În băile amenajate cu marmură există halate de baie și cabină de duș. Sandos Cancun Lifestyle Resort are piscină infinită pe 3 niveluri, cu cascadă, și cadă cu hidromasaj mare, pentru 10 persoane.

La sala de sport sunt organizate antrenamente de fitness, iar centrul spa luxos are cadă cu hidromasaj cu cascadă și dușuri elvețiene. Restaurantul Zango servește micul dejun, prânzul și cina, iar St. Trop Pool Bar & Restaurant oferă gustări gourmet și mâncăruri din Caraibe. La restaurantul Gaijin sunt disponibile preparate orientale pentru cină, iar restaurantul Seasons oferă mâncăruri moderne. Complexul are snack bar și bar la nivelul piscinei. Pe plajă sunt disponibile diverse activități și muzică live în fiecare noapte.

Foarte aproape de hotel există o varietate de magazine și localuri de noapte, iar în apropiere se găsesc terenuri de golf.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Sandos Cancun Lifestyle Resort ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Deluxe Ocean View
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului