City Break in Milano, Italia

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

185,00 EUR
de la 148,00 EUR Salveaza 20%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Cultura, istorie, shopping, concerte sau viata de noapte. Alegerea va apartine. Milano este cel mai important oras din nordul Italiei, o metropola plina de eleganta si de istorie, ce se bucura de nenumarate cladiri impresionante, apartinand diferitor stiluri: Teatrul Scala, Domul din Milano, Galeria Vittorio Emanuelle, Biserica Santa Maria Delle Grazzie, Palatul Sforzesco.
Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe Campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una dintre capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de Montenapole01 sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo. Orasul a gazduit World Exposition 1906 si si-a anuntat disponibilitatea de a fi gazda Universal Expo in 2015. Locuitorii din Milano sunt cunoscuti sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.
Pentru un city break Milano din Bucuresti, aveti la dispozitie zboruri directe zilnice, cu durata de aproximativ 2 ore, operate de companiile Ryanair, Wizzair si Blue Air.
2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Corallo 3*
Hotel Ibis Milano Ca Granda 3*
Hotel Leonardo City Center 4*
Hotel Novotel Milano Nord Ca Granda 4*
Hotel Ritter 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului