Occidental Tucancún ☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Cancun, plecare din Madrid

de la 1.171,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat direct pe plaja din vârful nordic al Peninsulei Yucatan, acest hotel all inclusive oferă o varietate de activități, opțiuni de luat masa și acces la atracțiile din zonă.

Având un club pentru copii, buticuri, terenuri de tenis și o varietate de terenuri de sport, Occidental Tucancún oferă câte ceva pentru fiecare oaspete. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie servicii de masaj şi spa, lecţii de aerobic organizate zilnic şi divertisment de seară. Graţie serviciilor de închirieri auto și a agenției de turism, oaspeții de la Occidental Tucancún pot explora cu ușurință zona înconjurătoare, inclusiv situl istoric Chichen Itza și templele mayașe.

În plus, Occidental Tucancún oferă o varietate de opțiuni de luat masa. Oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria internaţională, specialităţi spaniole, fructe de mare proaspete şi mâncare mexicană la restaurantele tip bufet şi à la carte.

Servicii incluse

Servicii incluse
Cazare 7 nopti
Taxe de aeroport (doar pt adulti)
Tip de masa All Inclusive
asistenta turistica
bagaj de cala
transfer aeroport - hotel - aeroport
transport avion, plecare din Madrid
Tip de masa
All inclusive
Tip de camera
Cazare in camera Dubla Standard
Plecari din
Madrid
Romania - cost extra
Sejur in luna mai
De La 1183 Euro/ Persoana
Sejur in luna iunie
De La 1183 Euro/ Persoana
Sejur in luna iulie
De La 1242 Euro/ Persoana
Sejur in luna august
De La 1359 Euro/ Persoana
Sejur in luna septembrie
De La 1171 Euro/ Persoana
Reduceri
Copilul (0 – 11.99 ani) insotit de 2 adulti plateste doar taxele de aeroport
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului