City Break in Amsterdam, Olanda

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

375,00 EUR
de la 337,50 EUR Salveaza 10%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Denumit si “Venetia Nordului”, are mentalitatea unei metropole moderne si atmosfera istorica a prosperitatii medievale, multe muzee (Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Muzeul Hermitage Amsterdam, Casa Annei Frank sau ateliere, muzee ale industriei diamantelor, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds din Amsterdam, canale pitoresti si case inguste cu frontoane, lalele multe si piete de flori pe apa, mori de vant, ceramica albastra si libertatea unei intense vieti de noapte. Amsterdam, orasul construit pe apa are 165 de canale, 1285 de poduri si 2500 de case - cu vapor ce stau linistite pe marginile canalelor.


Cladirile din Amsterdam sunt construite pe aproximativ 11 milioane de piloni de lemn, la aproximativ 15 – 20 de metri de pamant, solul fiind oricum namolos si instabil. Totusi, ingineria olandeza continua sa ne impresioneze, mentinand orasul Amsterdam, unul dintre cele mai ecologice orase din lume, o dovada clara ca avansul tehnologic poate exista in armonie cu natura.

2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Bastion Amsterdam Amsteel 3*
Hotel Bastion Amsterdam Zaandam 3*
Hotel Central Park 3*
Hotel Ibis Amsterdam City Stopera 3*
Hotel Omega Amsterdam 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului