Iberostar Paraiso Beach ☆☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Riviera Maya, plecare din Madrid

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.384,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Set in Playa del Carmen, Iberostar Paraiso Beach features a private beach area. Featuring a tennis court, the 5-star resort has air-conditioned rooms with a private bathroom. The resort offers a Mexican restaurant as well as free WiFi. Guest rooms in the resort are fitted with a flat-screen TV. Iberostar Paraiso Beach provides certain units with sea views, and the rooms are fitted with a coffee machine. All rooms have a desk. Breakfast is available daily, and includes continental, buffet and American options. Guests can make use of the hot tub. You can play table tennis and billiards at the accommodation. Staff at the reception can help guests with any questions that they might have. Cancún is 49 km from Iberostar Paraiso Beach, while Playa del Carmen is 23 km from the property. The nearest airport is Cancún International Airport, 38 km from the property. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Puerto Morelos! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Iberostar Paraiso Beach ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului