City Break in Londra, Marea Britanie

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

275,00 EUR
de la 233,75 EUR Salveaza 15%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Londra este un oraș vechi şi modern în acelaşi timp, unde trecutul este întotdeauna o parte a prezentului. Precum un cântec de sirenă, a atras oamenii timp de milenii, unii venind să facă avere, alţii riscând totul. Pentru vizitatori, fiecare dintre cele 32 de cartiere ale Londrei pare o altă ţară. De la ameţitoarea bogăţie din Belgravia şi Kensington, la pieţele urbane din Camden Town, fiecare cartier are caracterul său. Plimbaţi-vă pe lângă fluviul Tamisa pentru a vedea Casa Parlamentului sau absorbiţi atmosfera de piaţă la Covent Garden. Profitaţi de posibilitatea de a explora muzeele de clasă mondială din Londra, precum National Gallery şi British Museum sau vasta varietate de magazine de pe străzile Oxford şi Regent.

Londra este fabuloasa, un oras deopotriva tanar si conservator, cosmopolit si morocanos, cetos si cochet. Obiectivele turistice cele mai cunoscute: Big Ben, Buckingham Palace, Parlamentul, Muzeul Madame Tussauds, Tower Bridge, British Museum, Trafalgar Square, Turnul Londrei, Westminster Abbey, Catedrala „Saint Paul", Hyde Park, Picadilly Circus, magazinul Harrods, London's Eye, Piata Trafalgar si monumentul Amiralului Nelson.

Pentru un city break Londra aveti la dispozitie zboruri directe zilnice din Bucuresti, cu o durata de aproximativ de 3 ore si 30 de minute, zboruri operate de companiile Ryanair, Wizz Air, Blue Air si British Airways.

2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Britannia Inn 3*
Hotel Ibis Excel Dockland 3*
Hotel Ibis Styles London Excel 3*
Hotel Pembury 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului