Natura Park Beach & Spa Eco Resort ☆☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Playa Bavaro, Republica Dominicana, plecare din Madrid

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.111,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Acest complex este situat între Marea Caraibilor și Laguna Bavaro, la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Punta Cana. Complexul are o zonă de plajă privată, o piscină și o grădină mare. Camerele au aer condiționat, facilități de călcat, dulap, aparat de cafea, minibar și TV prin satelit. Băile private au cadă și duș. Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu terasă sau balcon cu vedere la grădină sau la mare. La Natura Park Beach & Spa Eco Resort toate mesele sunt servite la restaurantul La Cana Buffet, care oferă mâncăruri internaționale. Complexul are 6 baruri, iar alte opţiuni de luat masa includ restaurantul Media Luna și La Perla. Complexul organizează activități precum cursuri de dans, jocuri și concursuri, pe tot parcursul zilei. Proprietatea este la 10 km de centrul oraşului Bavaro și la 20 de minute de mers cu maşina de plaja Cortecito.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Natura Park Beach & Spa Eco Resort ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Madrid
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului