City Break in Paris, Franta

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

295,00 EUR
de la 265,50 EUR Salveaza 10%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Parisul, un magnet pentru îndrăgostiţi, o capitală fără somn şi alimentată de şampanie şi visuri şi o bornă de neclintit pentru cunoscătorii de artă şi cultură ai lumii. Nicio călătorie nu este completă fără a vă cufunda în cele 20 de arondismente ale oraşului. Vasta colecţie de la Luvru aproape nu are egal, iar Musée d'Orsay este un peisaj de vis pentru fanii impresionismului. Fântâni complicate şi enclave ale contra-culturii există la fiecare colţ de stradă, garantând să facă din orice vizită o explozie senzorială. Plimbaţi-vă de-a lungul luxosului bulevard Champs-Élysées şi descoperiţi rădăcinile boeme ale oraşului în cartierul Le Marais. Devoraţi o baghetă în cea mai veche piaţă din Paris, Place des Vosges, sau îmbrăţişaţi romantismul cu o plimbare sub clar de lună pe malul Senei.

Cel mai romantic oras al Europei, capitala modei si a aromelor, un oras incantator care ofera o multime de atractii si posibilitati de petrecere a timpului liber: Turnul Eiffel, Palatul Versailles, Muzeul Louvre, Gradinile Tuileries, Piata Vosges, Muzeul Orsay, Bazilica Sacre-Coeur sau Arcul de Triumf, iar Le Bon Marche este locul ideal pentru cumparaturi, in care vei gasi tot ce iti doresti.

Pentru un city break Paris, cea mai buna variantă este să călătoriți cu avionul, aterizând pe unul dintre cele trei aeroporturi principale ale sale: Aeroportul Charles de Gaulle, Aeroportul Paris-Orly sau Aeroportul Paris Beauvais – Tille.

Pentru a ateriza pe Aeroportul International Charles de Gaulle aveti la dispozitie zboruri directe, cu o durata de 3 ore si 10 minute, operate de catre companiile de linie Tarom si Air France.

Pentru a ateriza pe Aeroportul International Paris-Orly aveti la dispozitie zboruri cu escala, cu o durata ce porneste de la 5 ore si 30 de minute, operate de catre companiile de linie Air France, Alitalia, Vueling Airlines, Air Europa etc.

Pentru a ateriza pe Aeroportul International Paris Beauvais – Tille aveti la dispozitie zboruri directe, cu o durata de 3 ore si 10 de minute, operate de catre companiile low – cost Wizz Air si Blue Air.

2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Ambassadeur 3*
Hotel Comfort Nation Davout 3*
Hotel Glasgow 3*
Hotel Sweet 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului