City Break in Dubai, Emiratele Arabe Unite

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

481,00 EUR
de la 384,80 EUR Salveaza 20%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Dubaiul este în adevăratul sens al cuvântului perla Emiratelor Arabe Unite – veţi vedea aici plaje de o mare frumuseţe, cu nisip fin de culoare albă, mângâiate de valurile transparente, verzi-albastre ale mării, în care se ascunde o lume fascinantă, plină de specii neobişnuite de animale şi plante. În acelaşi timp, Dubai este o lume a luxului şi a celor mai elegante hoteluri, care coexistă în structura oraşului cu străvechile clădiri istorice şi moschei arabe.

Dubaiul este cel mai bogat dintre cele şapte Emirate Unite, ale cărui câştiguri nu provin numai din exploatarea „aurului negru“ – petrolul, ci şi din turismul extrem de dezvoltat, orientat mai ales asupra clientelei bogate. De aceea, în capitala emiratului se găsesc numeroase hoteluri de lux, printre care se remarcă şi cel mai înalt hotel din lume, precum şi frumoase insule artificiale cu palmieri şi un hotel submarin. În ciuda climei toride, a fost construit şi un vast centru unde se practică sporturile de iarnă, în care puteţi schia chair şi atunci când afară sunt temperaturi mari, de multe ori ajungând până la 50°C.  

Aproape toţi locuitorii emiratului trăiesc în capitala acestuia, oraşul Dubai. În plus, unii dintre cetăţenii Emiratelor Arabe Unite care lucrează în Dubai locuiesc în emiratul vecin – Sharjah – unde chiriile sunt mult mai mici.

Oraşul Dubai este situat în apropierea graniţei de nord a emiratului, fiind împărţit în două de Dubai Creek, o prelungire a Golfului Persic. De o parte sunt zonele cele mai bogate, Bur Dubai şi Jumeirah, unde domneşte un lux cu totul incredibil – au fost construiţi zgârie-nori de înălţimi ameţitoare, hoteluri foarte scumpe şi frumoase centre comerciale. Pe celălalt mal al Dubai Creek se află zona numită Deiru, cu arhitectură istorică şi atmosfera tradiţională a lumii arabe. Veţi putea admira aici străduţe romantice pline de parfumul mirodeniilor exotice, precum şi Piaţa de Aur, despre care se spune că este cea mai mare de felul ei din lume, unde veţi vedea bijuterii minunate şi tot felul de mărfuri specifice lumii arabe.

2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Cassells Al Barsha 4*
Hotel Citymax Bur Dubai 3*
Hotel Grand Excelsior Al Barsha 4*
Hotel Ibis Al Barsha 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului