City Break in Dublin, Irlanda

3 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

389,00 EUR
de la 350,10 EUR Salveaza 10%

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat pe malurile râului Liffey, pe o veche aşezare celtică, Dublin este un oraş prosper şi modern, cu un trafic aglomerat şi cu restaurante mereu pline. Prima oprire trebuie să fie neapărat castelul Dublin, din centrul istoric al oraşului. Construit acum 900 de ani, castelul a rămas un centru de putere şi în prezent. Acolo sunt primiţi şefii de stat în vizite oficiale. Urmează Catedrala St. Patrick, locul unde, spune tradiţia, au fost botezaţi primii celţi creştinaţi de Sf. Patrick, patronul spiritual al Irlandei. Un alt monument istoric este Christchurch, catedrala naţională a irlandezilor, cea mai mare din ţară, construită în secolul al XI-lea şi reconstruită ulterior de vikingi şi englezi. Alături se află Dublinia, un centru cultural care găzduieşte expoziţii permanente despre vikingi şi Irlanda medievală.

Dublinul are şi o viaţă de noapte intensă. Firesc, dacă ne gândim că jumătate dintre locuitori au sub 25 de ani. O incursiune prin nenumăratele pub-uri din Temple Bar, cel mai modern cartier al Dublinului, le dă ocazia turiştilor să interacţioneze cu localnicii, care sunt prietenoşi şi puşi pe distracţie. De obicei comanda se face la bar, unde nu se lasă bacşiş.
Cei care vor să se recreeze după o noapte de distracţie au la dispoziţie parcul Phoenix, situat în centrul oraşului. Parcul are 11 kilometri de alei. Acolo se află o grădină zoologică, un club de cricket, dar şi reşedinţa preşedintelui Irlandei.
Ca să ajungeti la Dublin trebuie să ştiţi că doar două companii asigura zboruri directe Bucureşti-Dublin

2019-07-10

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Perioada
Septembrie - decembrie
Hotel propus
Hotel Dublin Central Inn 3*
Hotel Sheldon Park And Leisure Centre 3*
Cazare
3 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului