Impressive Resort & Spa Punta Cana ☆☆☆☆☆

7 Nopti, All inclusive, Punta Cana, Republica Dominicana, plecare din Bucuresti / Cluj-Napoca

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.335,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Deschis abia in ianurie 2019, resortul incearca si reuseste aproape de fiecare data sa-si impresioneze oaspetii care-l aleg pentru o vacanta in Punta Cana, numele pe care-l poarta fiind unul predestinat pentru succes. Plaja de care se bucura este una frumoasa cu nisip alb, iar in incinta oaspetii au parte de confort si divertisment pentru toata familia, cu activitati de bun gust la piscina, sala de jocuri pentru copii si show-uri live cu artisti locali.

La capitolul servicii se poate spune ca mai are de lucrat pana la atingerea potentialului dorit, un aspect care merita mentionat in cazul oricarui resort proaspat inaugurat.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
All inclusive
Hotel propus
Impressive Resort & Spa Punta Cana ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti / Cluj-Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului