U Sathorn Bangkok & Siam Bayshore Hotel Pattaya☆☆☆☆☆

10 Nopti ,mic dejun inclus,Bangkok, Thailanda,din Bucuresti/Cluj Napoca

de la 1.320,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

U Sathorn Bangkok este situat în Bangkok şi oferă o piscină în aer liber şi un restaurant. Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit în toate zonele. Oaspeţii au la dispoziţie biciclete gratuite şi transfer gratuit la staţia de metrou MRT Lumphini. Toate unităţile au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer condiţionat şi un set de canapele. Baia privată are duş, halate şi uscător de păr. U Sathorn Bangkok oferă un centru de fitness. Facilităţile includ un birou de turism şi un depozit de bagaje. Hotelul este la 800 de metri de staţia MRT Lumphini, la 900 de metri de staţia MRT Khlong Toei şi la 1,5 km de staţia MRT Silom. Aeroportul Suvarnabhumi se află la 22 km. Sathorn este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de temple, vizitare și cultură.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
U Sathorn Bangkok & Siam Bayshore Hotel Pattaya☆☆☆☆☆
Cazare
10 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti/Cluj Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului