Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’Europe ☆☆☆☆

Disneyland Paris

de la 257,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’Europe oferă un serviciu de transfer la Disneyland Paris, situat la 10 minute de mers cu maşina. Hotelul se află într-un parc de 1 hectar şi are recepţie deschisă nonstop. WiFi este gratuit în toate zonele hotelului.

Facilitățile standard din suitele de la Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe includ TV LCD. Toate suitele au zonă de relaxare.

Oaspeţii se pot bucura de gustări la bar sau îşi pot pregăti masa în bucătăria suitei, utilată cu plită şi cuptor cu microunde.

Hotelul are un parteneriat cu un centru de balneoterapie situat la doar 50 de metri, iar oaspeţii beneficiază de tarife reduse la centrul spa din apropiere. Centrul comercial Val d'Europe este la doar 5 minute de mers cu maşina.

Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar, iar autostrada A4 este accesibilă în 11 minute cu maşina. Gara RER Val d'Europe se află la 2,1 km de hotel şi asigură trenuri directe spre centrul Parisului.

Servicii incluse

Tip de masa
Fara masa (se poate adauga la cerere, contra - cost)
Perioada
aprilie - septembrie 2020
Tip bilet acces
intrare in cele 2 parcuri de distractii Disney Paris
Cazare
Cazare 1 noapte
Tip de camera
camera standard
Reduceri
Copiii sub 12 ani
Alte informatii
Pachetul Turistic Se Poate Personaliza In Functie De Nevoile, Preferintele Si Bugetul Clientului

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului