Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée ☆☆☆☆

Disneyland Paris

de la 277,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Radisson Blu Paris, Marne-la-Vallée se află în cadrul terenului de golf Disneyland Paris, la doar 10 minute de mers cu maşina de Disneyland şi la 4 km de staţia RER şi centrul comercial Val d'Europe. Oferă camere moderne cu vedere la împrejurimi, un centru de wellness şi 2 restaurante.

Camerele hotelului Radisson au TV cu ecran plat, facilităţi de ceai/cafea şi acces gratuit la internet de mare viteză. Aceste camere şi suite pline de stil oferă vedere la terenul de golf, iar unele includ şi o cameră de zi separată.

Puteţi lua masa la hotelul Radisson Blu Paris, Marne-la-Vallée, începând cu un mic dejun bogat tip bufet la restaurantul Birdie. Restaurantul Pamplemousse oferă mâncăruri rafinate, fiind specializat în bucătăria franceză, iar barul Chardon serveşte gustări uşoare şi sandvişuri. În timpul sezonului de vară, barul cu narghilea este deschis până la ora 01:00.

Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer de la hotel la gara Marne la Vallée-Chessy, precum şi la parcul de distracţii Disneyland Paris.

Centrul de wellness are zonă de fitness, saună, hamam şi piscină interioară. Este disponibil gratuit numai pentru oaspeţii hotelului, între orele 07:00 şi 23:00.

Servicii incluse

Tip de masa
Fara masa (se poate adauga la cerere, contra - cost)
Perioada
aprilie - septembrie 2020
Tip bilet acces
intrare in cele 2 parcuri de distractii Disney Paris
Cazare
Cazare 1 noapte
Tip de camera
camera standard
Reduceri
Copiii sub 12 ani
Alte informatii
Pachetul Turistic Se Poate Personaliza In Functie De Nevoile, Preferintele Si Bugetul Clientului

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului