Bandara Suites Silom & Cape Dara Resort ☆☆☆☆

10 Nopti ,mic dejun inclus, Bangkok, Thailanda,din Bucuresti/Cluj Napoca

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.360,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat în cartierul Silom, Bandara Suites oferă camere și suite cu TV cu ecran plat și WiFi gratuit. Acesta oferă 2 opțiuni de luat masa, 2 piscine și un bar la piscină. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Situat într-unul dintre cartierele de cumpărături și divertisment ale orașului Bangkok, Bandara Suites este la 10 minute de mers pe jos de gările MRT Silom și BTS Saladaeng. Fiecare cameră și suită de la Bandara Bangkok are minibar, aparat de ceai/cafea și seif electronic. Băile sunt dotate cu cadă și duș. Suitele beneficiază de o chicinetă. Oaspeții primesc o băutură de bun venit, la sosire. Facilitățile de recreere includ un centru de fitness, cadă cu hidromasaj în aer liber și saună. Se oferă parcare gratuită.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Bandara Suites Silom & Cape Dara Resort ☆☆☆☆
Cazare
10 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti/Cluj Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului