Hotel Relais Spa Chessy Val d'Europe ☆☆☆☆

Disneyland Paris

de la 295,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Relais Spa Chessy Val d'Europe se află în Chessy, la 30 km de Villepinte, şi oferă un bar şi acces gratuit la internet WiFi.

Unele unităţi de cazare includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o chicinetă complet utilată, cu maşină de spălat vase, precum şi o baie privată cu cadă şi uscător de păr.

Acest hotel de apartamente oferă zilnic un mic dejun tip bufet. Relais Spa Chessy Val d'Europe pune la dispoziţie un restaurant care serveşte preparate din bucătăria franceză.

Această proprietate de 4 stele are cadă cu hidromasaj şi saună. În timpul verii este disponibil un club pentru copii, cu program de 2 ore pe zi.

Oaspeţii se pot bucura de piscina interioară de la Relais Spa Chessy Val d'Europe.

Acest hotel de apartamente este la 38 km de Paris, iar Marne-la-Vallée este la 1,9 km. Cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle, la 40 km de Relais Spa Chessy Val d'Europe, iar proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer.

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului