Chura Samui ☆☆☆☆

7 Nopti ,mic dejun inclus, Koh Samui,Thailanda,din Bucuresti/Cluj Napoca

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.230,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Chura Samui oferă tratamente de masaj relaxante și o piscină infinită din marmură albă, cu vedere la plaja Chaweng. Proprietatea pune la dispoziţie o secţiune de plajă, precum şi WiFi gratuit în toate zonele sale. Camerele sunt moderne şi au decor în nuanțe de maro, aer condiționat, zonă de lounge și vedere la grădina tropicală. Includ, de asemenea, TV cu ecran plat și DVD player.

Baia proprie este prevăzută cu o chiuvetă dublă. Chura Samui se află la 5 minute de mers cu mașina de mai multe baruri și restaurante și la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Samui. Proprietatea serveşte preparate din fructe de mare proaspete. De asemenea, oaspeţii pot savura un cocteil la bar, bucurându-se de briză și de vederea la mare. Oaspeții pot lua micul dejun à la carte la restaurantul KAN. Chura Samui pune, de asemenea, la dispoziţie o sală de gimnastică, precum şi un birou de turism care poate face aranjamente de călătorie.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Chura Samui ☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti/Cluj Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului