Hotel Disney's Davy Crockett Ranch ☆☆

Disneyland Paris

de la 225,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Localizare: este situat la 15 minute de mers cu masina de parcul de distractii; hotel recomandat celor care calatoresc cu masina proprie.
Facilitati: este format din bungalow-uri, restaurant, meniu pentru copii, bar, piscina interioara cu cascada (prosop contra cost), jacuzzi, teren de tenis acoperit, parcare, WiFi gratuit la bar si restaurant.
Dotari bungalow: 2 dormitoare, 2 bai cu dus, bucatarie (cuptor cu microunde, masina de spalat vase, accesorii), TV, veranda, patut pentru bebelus - la cerere, curatenie - contra cost, curatenia finala - inclusa.

Nota:
- cazare in bungalow: minim 2 persoane si maxim 6 persoane (adulti +/- copii)
- copiii trebuie cazati obligatoriu cu cel putin 2 adulti in camera
- tarife pentru celelalte tipuri de camera: la cerere
- piscina interioara, facilitatile sportive / pentru timp liber pot fi inchise in anumite perioade
- taxa locala in valoare de cca. 0,88 EUR / persoana (peste 18 ani) / noapte nu este inclusa si se achita la agentie

Servicii incluse

Perioada
aprilie - septembrie 2020
Tip bilet acces
intrare in cele 2 parcuri de distractii Disney Paris
Cazare
Cazare 1 noapte
Tip de camera
Fara masa (se poate adauga la cerere, contra - cost)
camera standard
Reduceri
Copiii sub 12 ani
Alte informatii
Pachetul Turistic Se Poate Personaliza In Functie De Nevoile, Preferintele Si Bugetul Clientului

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului