The Residence Mauritius ☆☆☆☆☆

7 Nopti ,demipensiune, Belle Mare, Mauritius,din Bucuresti

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 1.855,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Sands Suites Resort & Spa se află pe plaja Flic-en-Flac şi are vedere la laguna Golfului Tamarin. Complexul oferă un centru spa, o sală de gimnastică şi 2 terenuri de tenis. Oaspeţii pot practica gratuit activităţi de sporturi nautice. Camerele sunt luminoase şi spaţioase şi au decor elegant şi balcon sau terasă. Acestea includ TV cu ecran plat, telefon, minibar şi aer condiţionat.

Baia are cadă separată şi duş. Camerele au vedere la mare şi la grădină. Sands Suites Resort pune la dispoziţie 3 restaurante. Tamarind Terrace serveşte preparate din bucătăria internaţională şi locală, iar oaspeţii pot lua masa şi la restaurantul à la carte Spices. PinkPepperCorn este restaurantul de pe plajă al complexului şi este specializat în cine romantice. În anumite zile, complexul oferă divertisment de seară. Barul serveşte cocktailuri. Oaspeţii se pot destinde la centrul spa, care oferă 4 camere de tratament, saună, baie de aburi şi un salon de coafură şi înfrumuseţare. Pot fi practicate gratuit activităţi nautice precum windsurfing şi snorkelling. La un cost suplimentar, sunt organizate croaziere cu barca şi cursuri de scufundări. Oaspeţii pot juca golf pe terenul cu 18 găuri din apropiere.

Complexul este la 55 km de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam şi la 25 km de Port Louis.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
demipensiune
Hotel propus
The Residence Mauritius ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului