OBLU By Atmosphere At Helengeli Maldives ☆☆☆☆☆

7 Nopti , all inclusive, Nord Male Atol, Maldive, din Bucuresti/Cluj Napoca

Alege perioada pentru sejurul tau din anul 2020
de la 2.105,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Redeschis la sfarsitul anului 2015 dupa o renovare completa, Oblu by Atmosphere at Helengeli este alegerea perfecta daca doriti un resort improspatat si vreti sa faceti scufundari in conditii ideale, fara sa va indepartati prea mult de insula gazda. La numai cateva minute distanta de proprietate veti gasi zeci de zone de recif deosebit de frumoase si usor accesibile cu barca, oferindu-va ocazia de a admira de aproape sute de specii de pesti exotici, unii mai colorati decat altii.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
all inclusive
Hotel propus
OBLU By Atmosphere At Helengeli Maldives ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti/Cluj Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului