Novotel Benoa ☆☆☆☆

7 Nopti ,mic dejun, Tanjung Benoa, Indonezia, din Bucuresti/Cluj Napoca

de la 1.125,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Novotel Bali Benoa se află la marginea Tanjung Benoa, cu vedere la plaja Tanjung Benoa. Acest hotel în stil balinese are 3 piscine cu 2 jacuzzi. WiFi este accesibil gratuit în camere și în zonele publice. Novotel Bali Benoa se află la 25 de minute de mers cu mașina de Kuta și la 18 km de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Oferă transferuri la aeroport și parcare gratuită. Camerele Novotel Benoa sunt amenajate cu amenajări din lemn închis, fie cu balcon privat, fie cu vedere la grădină tropicală.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Novotel Benoa ☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti/Cluj Napoca
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului