Royalton Negril Resort & Spa ☆☆☆☆☆

7 Nopti, all inclusive, Negril, Jamaica, din Bucuresti

de la 1.690,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Inaugurat in anul 2019 ca parte a prestigiosului lant Royalton, acest resort a reusit deja sa-si impresioneze primi oaspeti prin design-ul modern si luxos al camerelor cu jacuzzi, frumusetea naturii inconjuratoare cu plaja alba si stanci panoramice in imediata apropiere si prin calitatea de exceptie a facilitatilor, cum este si normal pentru un resort nou. Gratie filozofiei sale de a-si multumi si rasfata fiecare oaspete in parte, Royalton Negril este potrivit oricarui tip de vacanta, proprietatea fiind impartita in sectiunile Diamond Club - servicii personalizate, Resort Area - aria principal pentru cupluri si familii, Hideaway at Royalton - destinata exclusiv adultilor.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
all inclusive
Hotel propus
Royalton White Sands ☆☆☆☆☆
Cazare
7 nopti
Tip de camera
Dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului