Park Hotel Gardenia ☆☆☆☆

Sejur 5 nopti, mic dejun inclus, Bankso

de la 186,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Hotelul Gardenia Park se află în parcul orașului, la 3 minute de mers pe jos de centrul orașului Bansko și oferă serviciul gratuit de transfer la prima telegondolă în sezonul de iarnă. Camerele au WiFi gratuit. Hotelul Gardenia pune la dispoziție lift în aer liber, centru spa modern, depozit pentru echipament de schi, serviciul de închirieri de echipament de schi și recepție deschisă non-stop.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Perioada 04 - 09 Ianuarie
186 Euro/Pers/Sejur
Perioada 27 Ianuarie - 01 Februarie
195 Euro/Pers/Sejur
Perioada 17 - 22 Februarie
186 Euro/Pers/Sejur
Tip de camera
Dubla
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului