Hotel Vihren Palace Ski & Spa Resort ☆☆☆☆

Sejur 5 nopti, demipensiune, Bankso

de la 330,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat la doar 80 de metri de telegondolă și la câteva minute de centrul vechi al orașului Bansko, Vihren Palace Aparthotel oferă unități de cazare moderne și luxoase. Oaspeţii au acces gratuit la piscină, saună, la baia de aburi şi la sala de gimnastică. Centrul spa oferă diverse tratamente şi masaje de relaxare, la un cost suplimentar.

Vihren Palace Aparthotel are o sală de jocuri pentru copii. Toate camerele și apartamentele de la Vihren Palace Aparthotel sunt amenajate elegant, cu TV prin satelit. Acestea oferă vedere uimitoare la Munții Rila și Pirin.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
demipensiune
Perioada 04 - 09 Ianuarie
330 Euro/Pers/Sejur
Perioada 27 Ianuarie - 01 Februarie
340 Euro/Pers/Sejur
Perioada 17 - 22 Februarie
340 Euro/Pers/Sejur
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

S-ar putea sa-ti placa

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului