Gasthof Kirchenwirt ☆☆☆

Sejur ski, demipensiune, Austria, Gosau

de la 70,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Preturile sunt in EURO pe CAMERA/NOAPTE

Dubla 07.12 - 20.12
05.01 - 31.01
01.03 - 15.04
21.12 - 27.12
01.02 - 29.02
28.12 - 04.01
 2 adulti 142 Euro 148 Euro 150 Euro

Gasthof Kirchenwirt este un hotel de 3 stele cu traditie ospitaliera. Fiind amplasat in centrul statiunii Gosau, are o priveliste de neuitat, asupra unuia dintre cele mai frumoase masive ale Alpilor austrieci, anume Gosaukamm. Statia de ski-bus se afla la doar 50 m departare, iar telecabinele la 1 km. Printre facilitati se numara un restaurant, bar, depozit pentru echipament de ski si snowboard.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
Demipensiune
Hotel propus
Gasthof Kirchenwirt ☆☆☆
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului