Gasthof Weberhaeusl (Strobl am Wolfgangsee) ☆☆☆

Sejur ski, mic dejun, Austria

de la 75,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Preturile sunt in EURO pe CAMERA/NOAPTE

Double Room  28.11 - 04.01 05.01 - 15.03
 2 ad 126 120
 2 ad + 1 ch (0-1.99) 126 120
 2 ad + 1 ch (2-11.99) 158 150
 2 ad + 1 ch (12-14.99) 170 162
 2 ad + 1 ch (15-17.99) 183 174

 Fiind situat in mijlocul unui parc natural, cu vedere asupra orasului St. Gilgen si a lacului Wolgangsee-Abersee, hotelul ofera turistilor o atmosfera calduroasa si facilitati precum piscina, restaurant, acces Wi-Fi.  Este o alegere perfecta pentru iubitorii de adrenalina si natura. 

Sankt Gilgen este o localitate pitoreasca ce se desfasoara de-a lungul  lacului Wolfgangsee, la 545 m altitudine. 

Localitati cu numeroase atractii turistice in zona sunt: St. Wolfgang 18 km, statiunea imperiala Bad Ischl la 24 km (baile termale Eurotherme), Salzburg la 33 km.

Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m, cu 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre, 45 km partii pentru schi fond).

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Gasthof Weberhaeusl (Strobl am Wolfgangsee) ☆☆☆
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului