Insula Piratilor & Castelele Legoland ☆☆☆☆

Mini vacanta LegoLand, Germania, cazare + 2 zile intrare in parc

de la 174,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Preturile sunt in EURO pe Persoana/Noapte

Perioada  Loc in camera dubla/ noapte 
28-06-2019 - 24-08-2019  EUR         189.00
25-08-2019 - 02-10-2019  EUR         174.00
03-10-2019 - 05-10-2019  EUR         189.00
06-10-2019 - 02-11-2019  EUR         174.00

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 10 arealuri cu aproximativ 60 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante, construite din peste 50 de milioane de piese LEGO.

Facilitati: in anul 2018 s-a deschis hotelul Insula Piratilor, cladirea avand 2 laturi a cate 3 etaje, asezate in forma literei L, inconjurand un loc de joaca gigantic in centrul caruia se afla o nava a piratilor. Hotelul ofera un restaurant tematic cu 320 locuri in interior si 120 locuri in exterior. Complexul castelelor consta in 3 cladiri tematice - Castelul Regelui, Castelul Dragonului si Castelul Cavalerilor - si este situat langa parc, cu vedere catre Satul de Vacanta si padurile inconjuratoare; parcare si internet wireless in spatiile publice, gratuite, in incinta Satului de Vacanta; contra cost - bowling, minigolf. Dotari camere: cca. 30 mp, formate dintr-o zona de zi cu pat dublu si o zona de dormit cu paturi supraetajate, baie proprie, uscator de par, TV satelit, seif, minifrigider.

Servicii incluse

Servicii incluse
Serviciu Urgente 24/7 Sfaturi De Calatorie Bagaj De Cala Taxe De Aeroport Transferuri Aeroport-Hotel-Aeroport
Tip de masa
mic dejun
Hotel propus
Insula Piratilor & Castelele Legoland ☆☆☆☆
Tip bilet acces
2 zile intrare in parc
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului