Delmon Boutique Hotel ☆☆☆

4 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

de la 395,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat în Dubai, în emiratul Dubai, Delmon Boutique Hotel este situat la 7 km de Marea Moschee. Acest hotel de 3 stele pune la dispoziţie un bar şi camere cu aer condiţionat şi WiFi gratuit. Recepția are program nonstop.

Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, frigider, ceainic, cadă şi dulap. Camerele au o baie privată cu uscător de păr, iar unele includ şi o zonă de relaxare. Oaspeţii de la Delmon Boutique Hotel pot savura un mic dejun continental sau tip bufet. Dubai World Trade Center este la 9 km de unitatea de cazare, iar centrul comercial City Walk se află la 11 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 7 km de Delmon Boutique Hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra cost.

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Tip Transport
Avion
Hotel propus
Delmon Boutique Hotel 3*
Cazare
4 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului