Chelsea Plaza Hotel ☆☆☆

4 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

de la 428,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat în cartierul Bur Dubai, Hotelul Chelsea Plaza are 3 restaurante și baruri. De asemenea, hotelul are piscină în aer liber, sală de fitness, baie de aburi și saună. Toți oaspeții care au efectuat rezervarea prin intermediul site-ului Booking.com beneficiază de WiFi gratuit și parcare cu valet gratuită. Camerele sunt elegante și au TV prin satelit, minibar și baie amenajată cu marmură.

Suitele au cameră de zi separată, cu canapea. EAT N STAY servește mâncăruri tradiționale indiene și băuturi. Restaurantul Raffles oferă un bufet de mic dejun. Hotelul Chelsea Plaza este situat la numai 13 km de Aeroportul Internațional din Dubai. Renumitul Dubai World Trade Centre este la 5 minute de mers cu mașina, iar plaja La Mer se află la 10 minute de mers cu mașina.

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Tip Transport
Avion
Hotel propus
Chelsea Plaza Hotel 3*
Cazare
4 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului