FORM Hotel Dubai ☆☆☆☆

4 nopti - Avion, Cazare si Mic Dejun

de la 476,00 EUR

test@test.com

Adauga informatii suplimentare

Situat la 100 de metri de staţia de metrou Al Jadaf, hotelul FORM Dubai, membru al organizaţiei Design Hotels™, oferă cazare modernă la doar 10 minute de mers cu maşina de Dubai Mall, Burj Khalifa şi Fântâna Dansatoare, precum şi de cartiere comerciale precum Dubai International Financial Center şi Dubai Design District (d3). Asigură acces gratuit la internet de mare viteză în întreaga proprietate.

Toate camerele includ un mic dejun gratuit, delicios şi echilibrat, un TV HD de 49 inch cu Google Chromecast şi conexiune WiFi de mare viteză. Camerele au o baie privată cu duş cu efect de ploaie cu presiune mare. Camerele hotelului sunt prevăzute cu paturi luxoase realizate la comandă. Oaspeţii se vor bucura de setul de cafea din cameră, din cafea premium prăjită local. Oaspeţii pot decide ce doresc să facă în timpul sejurului prin intermediul serviciului weForm, un mod de a alege numai experienţele, facilităţile şi serviciile pe care le preţuiesc.

Servicii incluse

Servicii incluse
Taxe aeroport, bagaj de mana
Tip de masa
Mic Dejun
Tip Transport
Avion
Hotel propus
FORM Hotel Dubail 4*
Cazare
4 nopti
Loc in camera dubla
Plecari din
Bucuresti
Alte informatii
Pachetul turistic se poate personaliza in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientului
tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Pachete Turistice Speciale

Solicită acum o ofertă personalizată, exact aşa cum vrei. Un agent de rezervări cu experienţă îţi va răspunde, în cel mai scurt timp, cu cele mai bune cotaţii.

  • Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari Interes fata de client - Suntem permanent alaturi de tine, prin serviciul NON-STOP de informatii si rezervari
  • Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau. Exclusivitate - implicarea personala a agentului de turism in personalizarea ofertei conform asteptarilor, prioritatilor si bugetului tau.
  • tarifele speciale si negociate  de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii tarifele speciale si negociate de agentie pe baza volumului sau in baza unei relatii directe si privilegiate cu furnizorul de servicii
  • Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care vi le punem la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.
  • nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului nu suntem perfecti, dar aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta si aducem imbunatatiri site-ului