Insistam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www. LiveTravel.ro (Site).

Site LiveTravel.ro

Site-ul va este oferit de SC Deluxe Moments SRL pentru agentia LiveTravel, cu punct de lucru in Sos. Bucuresti - Pitesti, Km. 110, Complex – Iatsa, 117715, Stefanesti – Arges, Romania, mobil non-stop: 0745 22 99 99. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.LiveTravel.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.LiveTravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Deluxe Moments S.R.L.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.LiveTravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea Deluxe Moments S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii. Pentru raportari ale incalcarii dreptului de autor ne puteti scrie la contact@livetravel.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp

Obligatiile utilizatorului site-ului www.livetravel.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.livetravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.livetravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.livetravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Deluxe Moments SRL la adresa contact@livetravel.ro.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest Site sau comandand serviciile turistice prin intermediul call center-ului LiveTravel.ro, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Serviciile LiveTravel.ro

LiveTravel.ro va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Rezervarile si vanzarile de bilete de avion se supun Conditiilor Generale de Rezervare si Vanzare a Biletelor de Avion (la care se adauga prevederile prezentului Contract). Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Cererile de rezervare efectuate pe site nu va garanteaza blocarea locurilor si a tarifelor. Dupa efectuarea cererii pe site, un agent LiveTravel.ro va confirma tariful pe email sau telefonic.

LiveTravel.ro actioneaza ca si agent/intermediar pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). LiveTravel.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.livetravel.ro este un site cu continut informativ Deluxe Moments SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
Deluxe Moments SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Deluxe Moments SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Deluxe Moments SRL.

Deluxe Moments nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.livetravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Deluxe Moments actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Deluxe Moments nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Deluxe Moments SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Deluxe Moments SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.livetravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale

Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.livetravel.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: contact@livetravel.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Deluxe Moments SRL, puteti accesa site-ul www.livetravel.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Informatiile publicate pe Site-ul LiveTravel.ro

LiveTravel.ro ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.

LiveTravel.ro nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta de catre oricare dintre Dvs.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site, prin e-mail sau telefonic – 0745 22 99 99 va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la LiveTravel.ro. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la LiveTravel.ro si va intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de evenimente, a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucherelor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana, se va face in timpul programului de lucru LiveTravel.ro pe e-mail: contact@LiveTravel.ro sau telefonic: 0745 22 99 99/ 0745 22 99 98.

Luni - Vineri: orele 09:00 - 18:00

Sambata si Duminica: Liber

Telefon urgente NON-STOP: 0745 22 99 99/ 0745 22 99 98

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de achizitionare a pachetelor turistice de evenimente, a biletelor de avion, de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa; unii parteneri externi pot mari/micsora preturile fara niciun fel de avertisment, in functie de politicile comerciale ale momentului si in functie de raportul cerere-oferta. In toate cazurile enumerate, dar nu numai, pe langa termenii si conditiile de utilizare a site-ului, Utilizatorul/Turistul/Agentia Partenera inteleg sa respecte: a. Termenii si conditiile de comercializare a pachetelor turistice de evenimente (sportive, muzicale) si b. Contractul cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice propriu SC Deluxe Moments SRL (pentru agentia de turism touroperatoare LiveTravel.  LiveTravel.ro nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul sau de schimbarea preturilor intre oferta initiala si oferta valabila in momentul rezervarii ferme si a achitarii avansului/pretului. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. Daca utilizati optiunea "Cereri speciale / Special Requests" (cu titlu exemplificativ, dar fara a se limita la: loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neinsotiti, transport bagaje speciale, camera fumatori/nefumatori, patut in camera pentru copil, acces la anumite evenimente speciale etc.), LiveTravel.ro nu garanteaza confirmarea acestor cereri, dar le va trimite catre Furnizorul de Servicii Turistice si va comunica disponibilitatea si pretul/indisponibilitatea.

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu LiveTravel.ro pentru detalii complete sau clarificari.

La momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea sa ne furnizati detaliile cartii de fidelitate, in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program, al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de catre compania la care sunteti inscris. Conform acestor reguli, premiile obtinute de pe urma acestor programe nu se aplica tuturor tarifelor sau clasei de servicii in care veti calatori. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati compania la care sunteti inscris.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor, nr. bagajelor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile in Europa, 180 min. pentru zborurile in afara Europei, respectiv 90 min. pentru zborurile pe teritoriul Romaniei. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor, fara ca LiveTravel.ro sa aiba vreo implicare. 

Campanii de discount produse turistice LiveTravel.ro

LiveTravel.ro isi rezerva dreptul de a derula, in paralel, mai multe campanii de discounturi la ofertele/produsele turistice proprii, discounturile nefiind obligatoriu a fi aplicate la toate produsele turistice. Discounturile sunt stabilite in functie de furnizori si de politica de reduceri/marketing a LiveTravel.ro. Aceste oferte speciale/cu discount vor fi mentionate punctual si procentul poate varia de la 3% > 60% din pretul initial!