Live Travel este o agentie de turism tour-operatoare, tanara si dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.
Agentia noastra ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.
Misiunea noastra este de a crea experiente de viata unice, prin intermediul serviciilor si produselor turistice inovatoare.
Viziune & Valori
Timpul nostru in industria turismului ne-a oferit o cunoastere extraordinara in profunzime a comertului in turism - dupa stabilirea parametrilor si fixarea bugetului, vom depune toate eforturile necesare pentru a asigura clientilor nostri maximul in orice aspect.
Strategie
La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.
Pornind de la aceste parteneriate suntem in masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.
Agentia de Turism : S.C. CUBECA PRO SRL
Asigurare nr: I 58014
Licenta de turism organizatoare: 2868/20.09.2023